Accés usuaris

E-mail

Contrasenya

Més Ebre 1200!

Publicat el 16/09/2024 00:00

El moment de plantejar aquesta editorial és ben emotiu, i aquestes paraules d’avui volen servir per donar les gràcies 1200 cops. Com a mínim...


Cada setmana és un part que va de dissabte a dijous, fins que el divendres, el Diari Més Ebre arriba als lectors en els punts de distribució habituals de les Terres de l’Ebre.


Tot comença, com tots els parts, amb una certa calma, amb planificació i bones vibracions. A mesura que van corrent els dies el ritme s’accelera, fins que dijous, el part passa per diferents fases que van des de la decisió d’afrontar el dia més boig de la setmana amb totes les ganes, el sosteniment de les hores que volen, i al final, el dolor alliberador del deslliurament, passada la mitjanit, després d’hores i hores de feina continuada, quan la impremta rep els arxius amb les pàgines que plasmarà sobre el paper.


I el divendres? De matinada tot el cansament s’oblida i passa a segon terme quan el producte per al qual tot un equip de persones ha treballat tant, està a la vostra disposició, els lectors i les lectores.


Avui, amb una gran emoció, volem compartir l’edició número 1200. Es diu ràpid.


Aquesta fita és un número rodó, testimoni d'una trajectòria compartida amb tots vosaltres, els nostres lectors fidels, i amb cada persona que ha dedicat el seu talent i esforç per fer possible que el Diari Més Ebre arribi fins aquí.


Diuen que tots els inicis són complicats, i és cert, però la trajectòria que condueix a la veterania i la solvència es demostra amb el treball de cada dia, tenint sempre el Diari i el desig d’oferir informació actualitzada, veraç i útil, en el centre dels nostres pensaments. Per això, des dels inicis, hem estat un reflex de les Terres de l'Ebre, informant amb rigor i passió sobre política, cultura, societat, esports, tot el que es mou a les Terres de l’Ebre. I tal i com ho ha anat fent el paisatge d’aquestes terres, també ho ha fet el Diari, sempre amb l'objectiu de mantenir els lectors connectats amb el que és realment important: tot allò que passa a les comarques ebrenques. En aquest camí hem assumit molts reptes als que hem sobreviscut, sempre mirant de transcriure fidelment el curs de la historia ebrenca que entre tots i totes estem encaminant cap al futur.


Per les pàgines del Diari han passat tota mena de personalitats, que han aportat el seu testimoni des de punts de vista diversos i enriquidors: polítics, artistes, activistes, persones singulars, totes aquelles que tenien quelcom interessant per explicar, aportant el testimoni de com s’ha donat veu i forma al nostre entorn, treballant dia a dia, incansablement, per procurar un futur lluminós.


La longevitat del Diari Més Ebre és un reflex de la vostra confiança, lectors, lectores, anunciants, ajuntaments, entitats, institucions… Cada vegada que heu fullejat una de les nostres edicions, cada vegada que heu compartit les nostres històries, heu contribuït a fer possible que aquest projecte continuï viu. A tots vosaltres, lectors incansables, us devem el nostre agraïment més profund.


També és de justícia expressar el nostre reconeixement a totes les persones que des de la seva posició han facilitat la nostra tasca al llarg dels anys: alcaldes, regidors, tècnics de cultura, responsables de comunicació i tants altres que, amb la seva col·laboració, han estat aliats indispensables en aquesta missió informativa. Sense vosaltres, la nostra feina hauria estat molt més difícil.


Així mateix, avui recordem especialment aquelles persones que han format part de la nostra redacció al llarg dels anys. El vostre treball, dedicació i passió són el cor que ha mantingut viu aquest diari, tot i donant el relleu a nous equips i persones.


Avui celebrem 1200 edicions amb els ulls posats en tot el que està per venir, perquè continuarem treballant amb la mateixa il·lusió i compromís que ens ha portat fins aquí, sempre amb la mirada posada en la nostra terra i la nostra gent.


Us donem les gràcies 1200 vegades per ser part d'aquesta història i per tot el que vindrà.

Per Més Ebre a Editorial


Comparteix aquest article


Fés el teu comentari