Una excursió que uneix riu, vi, patrimoni i gastronomia.
Amb gairebé un centenar de participants, l'excursió promociona el turisme fluvial, la Festa del Renaixement, la cuina d'Estrella Michelin i la DO Terra Alta. El Club Nàutic Riumar de Deltebre organitza el proper dissabte, 21 de juliol, una nova edició de l'activitat turística Via Blava, "De l'arròs al vi". La proposta ja compta amb una vintena d'embarcacions inscrites i gairebé un centenar de participants.
La jornada lúdica arrenca des del port esportiu de Riumar, amb dues hores llargues de navegació fluvial fins a Tortosa. A la capital ebrenca, es farà una visita per la Festa del Renaixement i més tard es desplaçaran amb bus fins al Pinell de Brai on s'ofereix una visita guiada a la Catedral del Vi i un tast de vins de la DO Terra Alta.
Un dinar al restaurant Villa Retiro, a Xerta, i el retorn pel riu a la tarda, tanquen una activitat on es vol posar en valor la diversitat patrimonial, gastronòmica i cultural de les Terres de l'Ebre.
La quarta edició de la Via Blava té com a col·laboradors l'Ajuntament de Tortosa, l'Ajuntament de Deltebre, la Cambra de Comerç, Indústria i Navegació de Tortosa, el Club de Rem Tortosa, l'IDECE, l'Hotel Restaurant Villa Retiro de Xerta, i la companyia d'assegurances Metromar.
IMATGE: Presentació de la Via Blava, a l'Ajuntament de Tortosa, amb la Regidora de Deltebre, Anna Giménez, el regidor de Tortosa, Josep Felip monclús, el president del Club Nàutic Riumar, Joan Vicenç Barbas, i el director de l'IDECE, Joan Martí MAsdeu.