DONUM DEUS és la marca de l’empresa Ibex Hunt SLU, patrocinadora d’aquestes jornades. L’empresa esta situada a Bot des de l’any 1990. Tots els seus productes són de KM O, 100% naturals, perquè els animals s’alimenten i viuen en llibertat. Un producte exquisit i limitat en temporada. Una carn rica en Zinc, Seleni i Vitamina B12, gairebé sense greix, ni àcids grassos saturats, per tant, és un producte molt recomanable per a un consumidor conscienciat en la carn saludable i de controladíssima traçabilitat, que és força apreciat a paisos com França, Holanda, Alemania o Austria, però, que tot i ser autocton, és poc conegut a casa nostra.D’aquí este primeres Jornades Gastronòmiques de la Cabra Hispànica on hi participen els seguents restaurants: RESTAURANT MIRALLES d’Horta de Sant Joan, LA FABRICA DE SOLFA de Becei, MIRAVALL de Batea, BISTROT de Gandesa, ONIRA de Gandesa, OASI CLASSIC de Gandesa, SOMIAR RESTAURANT – SOMNIFABRIK VALDERROBLES i lo PARADOR NACIONAL LA ZUDA de Tortosa. Els plats estaran maridats per vins de diferents cellers de la Terra Alta i Matarranya com són; Celler Tarroné, Essència de Lluna, Joan Bada, Germans Balart, Celler Cooperatiu Caterra, La Bruixa dels Mudéfers, Herència Altes, Les Vinyes del Convent i Venta d'Aubert. No t’ho perdis!